Rólunk

 Francia levendula farmunk a nyári virágba borulás idején vár téged, hogy ollót ragadva, kedvedre szedd magad az illatos virágfüzéreket, és töltsd meg otthonod a saját kézzel aratott francia levendula örömével. Gyere, és a lila virágtakarók között barangolva merülj el a levendula testet és lelket balzsamozó illatában és szemet gyönyörködtető látványában! 

Miben különbözünk a többiektől, és miért éri meg minket választani?

Provence varázsa otthon

Farmunk Csallóköz és Mátyusföld legnagyobb területén burjánzó, kéthektáros levendula ültetvénye, ahol az egész nyári virágzás alatt szedd magad rendezvényekkel és vonzó programokkal várjuk az egész családot.

Vegyszermentes gondoskodás

Gazdaságunkban vegyszermentesen neveljük káprázatos bio levendulánkat. Kéken nyíló, életerős mezőinket teljesen természetes módon gondozzuk, így bolygónkat is védjük, óvjuk.

A lila csodanövény

A francia levendula egy sokoldalú dísz-, fűszer- és gyógynövény, ami nem csak a szemnek szép, de rengeteg módon felhasználható szépségápolási vagy gyógyászati célokra is.

Gyere el rendezvényünkre és szórakozzunk együtt egy szép nyári hétvégén!

Kérek értesítést az első szedésről!

 Pillanatképek mindennapjainkról 

 A levendula több ezer éve ismert mediterrán gyógynövény, már az ókori görögök és rómaiak felismerték a testre és lélekre gyakorolt jótékony hatását. 

A saját kézzel learatott levenduládat számtalan módon felhasználhatod - nem hiába a parfümipar és a gyógyászat nagy kedvence ez a gyógynövény. Természetes gyógymód nyugtalanság, álmatlanság és emésztési panaszok ellen. 

 A levendulaszüret az egész családnak jó móka lehet! Szedd magad rendezvényeinken étellel, itallal, állatsimogatóval és sok vonzó programmal várunk kicsiket és nagyokat. 

Bio gazdaságunkban francia levendulát termesztünk, melyek Szabó Lajostól, a híres Kőröshegyi Levendulásból származnak. A francia levendula esszenciális olajban dús, aromás illatú és gubósabb más fajtáktól. 

Készülhet belőle levendulaolaj, szörp, lekvár, sütemény, lemorzsolva illatpárnába kerülhet, vagy felhasználhatod a mindennapi szépségápolás részeként. 

Sok szeretettel várunk benneteket levendulaéréskor, hogy kosarainkat illatos virággal megtöltve élvezzük együtt a balzsamos nyári napokat!

J​elentkez szedésünkre!

Csak egy email cím szükséges és értesítve leszel a szedés előtt.

    #FormSendSuccess
    #FormSendError